Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Σας ενημερώνουμε ότι αναφορικά με τις εγγραφές στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. για το έτος κατάρτισης 2018-19 αναμένεται την επόμενη εβδομάδα, αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, να ξεκινήσει η διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής/ αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος εγγραφής σε Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ).
Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις θα διαρκέσουν μία εβδομάδα δίνοντας και αυτή τη χρονιά τη δυνατότητα σε αρκετές χιλιάδες νέους και νέες να εγγραφούν στην ειδικότητα αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης της επιλογής τους.
Πηγή: aftodioikisi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Κρατείστε την ευπρέπεια και τον πολιτισμό στα σχόλιά σας. Οποιοδήποτε σχόλιο αναφέρεται σε ονόματα και καταφέρεται προσωπικά προσβάλλοντας ή θίγοντας προσωπικότητες και συνειδήσεις, δεν θα αναρτάται αν δεν είναι επώνυμο, κι αυτό μετά από τον απαραίτητο έλεγχο. Ευχαριστώ.