Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Tα κούλουμα στο Αχλαδοχώρι Πέλλας

Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό και με συμμετοχή κατοίκων του χωριού και πάρα πολλών επισκεπτών, γιορτάστηκαν και φέτος τα κούλουμα στο Αχλαδοχώρι!!!
Οι διοργανωτές φρόντισαν να τηρηθεί η παράδοση, προσφέροντας φασολάδα και παραδοσιακά νηστίσιμα εδέσματα.
Με παραδοσιακές μουσικές νότες από τον Ματρακούλια Παύλο στο κλαρίνο, Ζιμπίδη Δημήτρη στα πλήκτρα και τους Φίλους Παραδοσιακής Μουσικής και Χορού Έδεσσας.
Επίσης ευχαριστούμε όσους με οποιονδήποτε τρόπο προσέφεραν ή βοήθησαν να στεφθεί με επιτυχία κι αυτή η εκδήλωση. Καλή Σαρακοστή και του χρόνου!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κρατείστε την ευπρέπεια και τον πολιτισμό στα σχόλιά σας. Οποιοδήποτε σχόλιο αναφέρεται σε ονόματα και καταφέρεται προσωπικά προσβάλλοντας ή θίγοντας προσωπικότητες και συνειδήσεις, δεν θα αναρτάται αν δεν είναι επώνυμο, κι αυτό μετά από τον απαραίτητο έλεγχο. Ευχαριστώ.