Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΗΜΕΡΙΔΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΛΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου. 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών θα διεξαχθεί ημερίδα με θέμα: Η σωστή διατροφή παράγοντας καλής υγείας κατά του καρκίνου.
Κύριος Ομιλητής: ο Δρ. Βιολογίας Κότσανης Νάκος
Οι πληροφορίες που θα μας δώσει είναι πολύ χρήσιμες κατά του καρκίνου αλλά ιδιαίτερα θα αναφερθεί στις τροφές που πρέπει να τρώνε οι καρκινοπαθείς αλλά και μετά όταν ιαθούν από την ασθένεια.
Κάντε το γνωστό και στους φίλους σας και κυρίως σε αυτούς που πάσχουν από καρκίνο και στις οικογένειες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κρατείστε την ευπρέπεια και τον πολιτισμό στα σχόλιά σας. Οποιοδήποτε σχόλιο αναφέρεται σε ονόματα και καταφέρεται προσωπικά προσβάλλοντας ή θίγοντας προσωπικότητες και συνειδήσεις, δεν θα αναρτάται αν δεν είναι επώνυμο, κι αυτό μετά από τον απαραίτητο έλεγχο. Ευχαριστώ.