Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Ορκωμοσία Δημοτικής Αρχής Δήμου Πέλλας

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 24 Αυγούστου 2014, η τελετή ορκωμοσίας της Δημοτικής Αρχής του δήμου Πέλλας, με τον Γρηγόρη Στάμκο να παίρνει τα ηνία για να συνεχίσει και την επόμενη πενταετία.
Οι διαδικασίες πιο συνοπτικές, σε σύγκριση με τον δήμο Αλμωπίας, καθώς το λόγο πήρε μόνο ο δήμαρχος, αλλά με λάθη και παραλείψεις στο πρωτόκολλο και όχι μόνο.
Ο επανεκλεγής δήμαρχος δήλωσε μεταξύ άλλων, πως έγιναν πολλά, θα μπορούσαν να γίνουν περισσότερα, όμως για αυτό θα φροντίσει η δημοτική αρχή τα επόμενα χρόνια, με διαφάνεια και εργατικότητα.




Πηγή: logospellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κρατείστε την ευπρέπεια και τον πολιτισμό στα σχόλιά σας. Οποιοδήποτε σχόλιο αναφέρεται σε ονόματα και καταφέρεται προσωπικά προσβάλλοντας ή θίγοντας προσωπικότητες και συνειδήσεις, δεν θα αναρτάται αν δεν είναι επώνυμο, κι αυτό μετά από τον απαραίτητο έλεγχο. Ευχαριστώ.